Keltainen tee
Keltainen tee muistuttaa hyvin paljon vihreää teetä, mutta sillä on hieman pehmeämpi ja makeampi perusluonne ilman vihreän teen kirkasta ruohomaisuutta. Keltaisen teen prosessointi poikkeaa vihreästä teestä siinä, että sen kosteat lehdet peitetään tiiviisti ja pidetään lämpimässä päivän tai pari, jolloin lehdet kellastuvat ja saavat lempeämmän luonteen.
Pu erh -tee
Pu erh on teelaatu, joka on kotoisin teepensaan syntyseudulta, Lounais-Kiinan Yunnanin maakunnan länsi- ja eteläosista. Pu erh on hapettamaton tee, jota fermentoitaessa teelehdet kasataan kekoihin, peitellään, kostutetaan sekä käännellään. Maitohappokäymisprosessi kestää 60 päivää, jonka jälkeen teetä vielä kypsytetään hartaudella. Ainutlaatuinen käsittely takaa sen, että Pu erh -teessä ovat terveyttä edistävät ainesosat visusti tallella. Pu Erhin maku on voimakas ja maanläheinen.